Despre noi

Bine ați venit la Magazinul nostru on-line Pret-Accesibil.Ro

Cine suntem ?

Suntem o firma tanara care se ocupa cu distributia en-gros a unei game largi de produse pe teritoriul Uniunii Europene. Firma distribuitoare are sediul in Marea Britanie si se numeste Protermars Ltd. Toate produsele distribuite de noi sunt produse de raft si se regasesc pe intreg teritoriul Europei, incepand cu micile magazine si pana la marile mall-uri. Nici un produs nu este expirat sau deteriorat, deasemenea toate produsele detin cod de bare, sunt ambalate si indeplinesc toate normele EU.

Toate informatiile care se regasesc pe ambalaj sunt scrise in limba engleza. Firma Protermars Ltd va poate tipari etichete autoadezive cu traducerile aferente fiecarui produs, va rugam sa specificati in momentul cumparari ,daca aveti sau nu nevoie de aceste etichete. Traducerile sunt efectuate de o persoana autorizata.

Nota: Protermars Ltd nu isi asuma si responsabilitatea atasarii etichetelor pe produse.

Ce distribuim?

Distribuim, in mare parte, produse utile pentru intretinerea casei, produse pentru copii si adultii,  produse pentru ingrijirea persoanla/cosmetice, produse pentru animale de companie, de asemenea produse de papetarie, produse pentru gradina, scule pentru constructii si nu in ultimul rand produse care va pot face sarbatorile mai frumoase.

Dorim sa fim furnizorii de încredere pentru toate tipurile de comercianți incepand cu cei care doresc sa porneasca o afacere cu buget limitat, magazine online, restaurante, servicii pentru animale de companie și multe altele.

Preturi

Marea majoritate a produselor au costuri care nu depasesc 12 Ron. Toate produsele sunt ambalate in cutii de cate 24-32 de bucati, in functie de marime. Suma minima care poate fi comandata este de 500 Ron. Bineinteles pentru cantitati mari, preturile pot fi negociate.De asemenea daca doriti anumite produse pe care nu le gasiti la ceilalti distribuitori, ne puteti contacta prin e-mail si noi va putem face o oferta in maximum 48 de ore. Nu distribuim produse interzise prin lege ex: droguri, arme, produse inflamabile, etc.