Returnare Produse

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie transmisa prin e-mail. Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o nu mai tarziu de 7 zile din momentul primirii coletului de la dumneavoastra.

Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.Costurile rambursarii va apartin in totalitate,sunteti scutiti de costurile de livrare doar in cazul in care marfa a ajuns la dumneavoastra deteriorata, fara cod de bare, alta cantitate decat cea platita si tiparita pe factura,alt produs decat cel comandat initial sau cu termenul de valabilitate expirat.

Informaţii Comanda

Nume:* Prenume:* E-Mail:* Telefon:*
ID Comandă:* Data Comandă:

Informaţii Produs & Motivul Returnări

Nume Produs:*
Cod Produs:*
Cantitate:

Motivul Returnări:*

Produsul este Deschis:Defecte sau alte Detalii:
Introdu codul in căsuţa urmatoare: