Informatii despre livrare

Din momentul in care ati facut plata, veti primi atat pe adresa de email cat si pe mobil, in termen de 24 de ore, un mesaj cu numarul de transport al coletului dumneavoastra - tracking number AWB – parcursul coletului il puteti urmari online.In mod normal trebuie sa intrati in posesia coletului in decurs de 4 - 5 zile lucratoare, bineinteles pot exista si intarzieri cauzate de conditiile meteorologige, conditii de trafic etc. 

IN CAZUL IN CARE COLETUL SE AFLA DEJA PE TERITORIUL ROMANIEI SI DUMNEAVOASTRA NU ATI INTRAT IN POSESIA LUI, IN TERMEN DE 2 ZILE, VA RUGAM SA NE CONTACTATI ! Pentru fiecare produs veti primi factura, care se va afla in interiorul coletului, dar si o factura trimisa pe e-mailul dumneavoastra.

In cazul in care un produs nu se afla pe stoc si a fost deja platit, nici o problema, veti primi suma platita inapoi pe card. Platile se fac numai online, orice modalitate de plata este protejata de sistemul SAGE , deasemenea platile se pot face si prin PAYPAL. Bineinteles modul de plata ramane pana la urma la atitudinea dumneavoastra !

! Livrarea este Gratuita! Va multumim!