Termeni si conditii

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, pret-accesibil.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale cere ne sunt furnizate.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe pret-accesibil.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor  oferite, pentru reclama, marketing, publicitate si statistica.

Astfel, pret-accesibil.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

pret-accesibil.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul  pret-accesibil.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Datele  cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ai furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.